ARRIBA FINAL DE CURS!!

Flautes Dolces

Grup de guitarres

Coral infantil

Orquestra

Cantants amb piano

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

C. Murtra 135-145

Metro: El Carmel(L5)
Bus: 24, 92, 119 i V17

Escola de música Virgínia Blanch
 

L’Escola de Música Virgínia Blanch és una petita escola al barri d’Horta amb una activitat iniciada ara fa més de 15 anys.Al nostre centre, tenim una amplia oferta formativa amb diferents instruments i estils: estimulació musical per a bebès, grau elemental, grau mig, proves oficials, formació musical a persones amb discapacitat i d’altres activitats d’intercanvi cultural i participació a la ciutat.La música és part important de la nostra vida i volem fer arribar a tothom aquest sentiment transmetent la cultura i l’educació musical a la nostra societat. Desitgem que nens, joves, adults i gent gran faci música i pugui gaudir-la.

Novament participem al Simfònic. L’equip docent i els alumnes us volem oferir un tast de la nostra música elaborada amb cura i dedicació. Esperem que la disfruteu tant com ho fem nosaltres.


Biblioteca El Carmel- Juan Marsé
La biblioteca rep el nom de Juan Marsé com a homenatge a l’autor que ha ubicat gran part de les seves novel•les al districte d’Horta-Guinardó i, en concret, al barri del Carmel. L’edifici de la biblioteca de nova construcció, dissenyat pels arquitectes Calbet-Elias-Gruartmoner, inclou una cafeteria amb terrassa amb vistes espectaculars des d’on es pot observar la part nord de la ciutat i la serralada de Collserola.