JA HEM ARRIBAT AL NOSTRE BARRI!!!

Orquestra Infantil

Orquestra Juvenil

Cor Jove

Grup Flautes

Grup Cambra 1

Grup Cambra 2

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. Dr. Carulla 22-24

Metro: FGC (Tres Torres)
Bus: 30, 66 i 68

Virtèlia Escola de Música
Virtèlia, el Palau de les Virtuts, és l’escola que ensenya a aprendre a escoltar, a cantar, a tocar, a conjuntar, a conèixer, a gaudir i a estimar la música.La música és present i ens acompanya en totes les manifestacions i moments cabdals de la nostra vida.
Des dels principis de la humanitat, la trobem com a vehicle de comunicació imprescindible.
Seria avui molt difícil imaginar-nos un món sense música i la música ens ajuda a arribar ben endins de nosaltres mateixos.L’objectiu de Virtèlia és fer una pedagogia musical alhora flexible i exigent, oberta a tothom i a tots els estils, segons les disposicions vigents del departament d’Ensenyament.
Fomenta la pràctica vocal i instrumental en grup i prepara i orienta els seus alumnes per a que assoleixin un bon nivell, fins i tot professional, sense perdre l’il-lusió.

Biblioteca Clarà
Raimon Duran i Reynals Inaugurada el febrer del 2000, la biblioteca Clarà està situada en l’edifici obra de Duran i Reynals d’estil racionalista que va ser el taller de l’escultor Josep Clarà i Ayats (Olot,1878-Barcelona,1958). L’edifici està totalment rehabilitat i adequat a les necessitats d’una biblioteca moderna.
L’edifici, sense barreres arquitectòniques, ocupa una superfície útil de 719 metres quadrats, distribuïts en dues plantes. També disposa d’un jardí d’ús públic de 1.227 metres quadrats de superfície, amb cinc escultures de Josep Clarà, elements rehabilitats i altres de nous que s’hi han col•locat.