JOVES INTÈRPRETS, INTÈRPRETS JOVES

Smelly Cats

New Standarts

Banda

Agupació Violoncels

Agrupació Guitarres

Foto formacions

Dissabte 8 de juny a les 18h.

C. Dr. Carulla, 22-24

Metro: FGC (Tres Torres)
Bus: 30, 66 i 68

Escola de Música Sant Gervasi
L’Escola de Música Sant Gervasi és un centre d’iniciativa privada autoritzat pel Departament d’E nsenyament de la Generalitat de Catalunya. L’any 2000 , dos joves músics van crear l’escola amb el propòsit d’apropar l’ensenyament musical a tothom, sense oblidar un alt grau de qualitat i seriositat. Avui, aquest esperit encara és vigent i es concreta en una pedagogia musical moderna que concep l’aprenentatge del llenguatge musical i instrumental com un mitjà de comunicació artística i d’expressió dels propis sentiments, que el converteix en una font de gaudi assolible en qualsevol etapa de la vida. Inclou i treballa tots els estils, modern o clàssic, i s’adequa als diferents nivells d’exigència dels alumnes.

Biblioteca Clarà
Raimon Duran i Reynals Inaugurada el febrer del 2000, la biblioteca Clarà està situada en l’edifici obra de Duran i Reynals d’estil racionalista que va ser el taller de l’escultor Josep Clarà i Ayats (Olot,1878-Barcelona,1958). L’edifici està totalment rehabilitat i adequat a les necessitats d’una biblioteca moderna.
L’edifici, sense barreres arquitectòniques, ocupa una superfície útil de 719 metres quadrats, distribuïts en dues plantes. També disposa d’un jardí d’ús públic de 1.227 metres quadrats de superfície, amb cinc escultures de Josep Clarà, elements rehabilitats i altres de nous que s’hi han col•locat.