Gospel per sentir, Gospel per gaudir

Cor de Gospel Blaus de Mar

Dissabte 8 de juny a les 11h

C. Escoxador, 1
Reus

Cor de Gospel Blaus de Mar (Cambrils)
 
El Cor Gospel Blaus de Mar, integrat dins l´Associació New Gospel Cambrils, sorgeix l´any 2014 en un grupet de somniadors que creien en el que feien però sobretot en el poder de la música i un munt d’il•lusions.Actualment han triplicat el nombre de components gràcies al treball i la persistència i com no l’amor a la música.El nostre interès artístic i participatiu ens ha dut a actuar en nombrosos actes benèfics, festius, actuacions privades (noces), per encàrrec, inclús en un musical amb artistes de renom.Considerem que sóm un grup en constant creixement i evolució, ampliant el nostre repertori musical dia si, dia també.El “bon rollo”que hi ha al grup el contagiem als nous integrants, públic en general i com no, als nostres seguidors.

Biblioteca Central Xavier Amorós

La Biblioteca Central Xavier Amorós està instal•lada a l’antic escorxador municipal i és una clara mostra d’arquitectura industrial de finals del segle XIX. L’edifici va ser construït el 1892 pels arquitectes Francesc Borràs Soler i Pere Caselles. Ocupa una superfície de 2.500m2 i, es divideix en 4 sales segons els serveis i fons que s’hi ofereixen: Sala Central, Sala General, Sala de Reserva i Col•lecció Local i Sala Infantil. L’edifici està ubicat pràcticament al centre de la ciutat, a escassos 15 minuts caminant de l’estació de Renfe i a 5 de la Plaça del Mercadal, centre neuràlgic de la ciutat.

El concert es farà al pati de l’entrada principal. Hi ha un gran aparcament just davant de la mateixa, que facilita l’estacionament si veniu amb vehicle particular.