DEL RAG AL ROCK

Conjunt Instrumental de Guitarres Foto formacions

Dissabte 13 de juny a les 18h.

C. Ferran El Catòlic s/n

Escola de Música de Palafrugell
L’Escola de Música de Palafrugell, fa quaranta cinc anys que imparteix ensenyaments musicals a Palafrugell i rodalies, essent Centre Autoritzat d’Ensenyaments Musicals pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Actualment compta amb uns 300 alumnes i 27 professors. L’Escola imparteix classes de llenguatge musical i de tot tipus d’instruments, fent especial èmfasi en la pràctica de la música en grup: tres conjunts corals, 6 conjunts instrumentals, corda, vent, guitarres etc. una Big band i una orquestra simfònica per a projectes concrets.
Aquests grups corals i instrumentals han participat en trobades i intercanvis amb formacions homòlogues tan del nostre país, com de la resta de l’Estat Espanyol i sobretot a Europa, essent especialment important la participació als Festivals de Joves Músics Europeus que s’han celebrat des de l’any 1996 a diverses ciutats i països europeus.

Banys Àrabs de Girona
Edifici d’estil romànic que es va construir el 1194 imitant l’estructura dels banys àrabs que es descobriren en la conquesta de les ciutats de Lleida i Tortosa. Consta d’una primera sala que funcionava com a vestuari, decorada amb columnes, capitells i una piscina central, posteriorment el conjunt presenta les sales de banys freds, tebis i calents, en les quals es poden apreciar alguns elements funcionals de l’antic establiment. La visita finalitza amb un recorregut per la coberta des del qual es pot contemplar una interessant vista del barri vell.