Jardí de La Casa Rull- 2021

L’Aula de Sons de Reus

participa al Festival Simfonic

Gralles i timbals

Dissabte 12 de juny a les 11h

C. Sant Joan, 27
Reus

Aula de Sons. Música tradicional de Reus
 
L’Aula de Sons és un projecte d’ ensenyament de la música tradicional que aplega sota un mateix paraigües diferents escoles de música tradicional. A la nostra escola hi podreu aprendre a tocar els instruments tradicionals més comuns: la gralla, el timbal, el sac de gemecs, el flabiol i el tamborí, la tarota, la dolçaina i els metalls que normalment ens acompanyen: la trompeta, la tuba, el trombó i el friscorn. També ensenyem a tocar l’acordió diatònic, el violí tradicional i altres disciplines musicals com ara la rumba catalana i la cançó tradicional.
Si teniu interès en ballar també podreu aprendre les danses tradicionals més comunes: el vals, el xotis, la masurca, el pasdoble, etc.
Per als més petits l’Aula dels Petits, iniciació a la música per a nens i nenes de 3 a 6 anys. I si no podeu sortir de casa o viviu lluny de qualsevol escola, us proposem visitar www.tocanet.cat on ens trobareu en format virtual per aprendre a tocar el vostre instrument.

Jardí de La Casa Rull
La Casa Rull, situada al carrer Sant Joan, és un edifici modernista de Lluís Domènech i Montaner construït l’any 1901. És de planta quadrangular, amb una façana al carrer i dues a un pati-jardí; això li dona una entitat volumètrica pròpia com de casa aïllada.El jardí de la Casa Rull acull activitats i espectacles emmarcats en diferents festivals i esdeveniments culturals i festius de la ciutat de Reus.