CONJUNTS DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA DE SANT FELIU DE LLOBREGAT

Orquestra de corda d’EMP

Coral Adults

Conjunt de guitarres

Big Band

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h

C/Falguera 6

Sant Feliu de Llobregat

Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Llobregat
 
L’Escola Municipal de Música de St. Feliu de Llobregat, situada al Palau Falguera, porta 30 anys acostant l’educació musical a la ciutadania i compta actualment amb més de 450 alumnes. L’objectiu principal és facilitar les eines bàsiques per què l’alumnat desenvolupi l’autonomia necessària per gaudir amb la música tan a nivell amateur com professional.
L’oferta formativa és oberta a tothom (a partir dels 3 anys) sense limitació de nivell. Es poden estudiar diferents especialitats d’instrumentals i d’estils.
La pràctica musical col•lectiva (bandes, corals, orquestres, combos,…) és l’eix vertebrador dels diferents programes que ofereix l’escola perquè ajuda al creixement personal i facilita els espais expressius. Aquest aprenentatge es completa amb el llenguatge musical i l’instrument en grup. Des de l’Escola es potencia la participació de les agrupacions musicals en les activitats de ciutat així com la seva vinculació amb el territori i la integració a l’entorn sociocultural.

Auditori del Palau Falguera

El Palau Falguera és un dels edificis històrics més emblemàtics de Sant Feliu de Llobregat. Ubicat al cor de la ciutat, el Palau i els jardins que l’envolten daten del segle XVII i destaquen especialment per la riquesa d’elements decoratius, així com per la majestuositat i bellesa dels espais.

El conjunt històric, que inclou el Palau de 2.800 m2 i els jardins d’1,5 hectàrees, és des de l’any 1995 propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. L’equipament acull actualment diversos serveis municipals. A més, disposa de sales d’exposicions i d’un auditori, espai on se celebren concerts, conferències i altres activitats d’àmbit cultural. El Palau és també la seu de l’Escola Municipal de Música.