Auditori del Palau Falguera – 2023

Títol

CORAL INFANTIL TIC TAC i el COR 685, ambdues seccions corals de l’ATENEU SANTFELIUENC.

Dissabte 10 de juny a les 18h

Carrer Falguera, 6
Sant Feliu del Llobregat

Ateneu Santfeliuenc
L’Ateneu és una entitat sense ànim de lucre fundada el 1881. És avui un nucli social i un punt de referència cultural a Sant Feliu de Llobregat. Un espai de formació, de difusió i de producció cultural, que permet viure la cultura en primera persona. L’entitat compta amb diverses seccions musicals: quatre corals que cobreixen diferents franges d’edat i estils (Coral Infantil Tic Tac, Cor 685, Coral Crescendo i Cor de l’Ateneu); la ContraBaix Big Band i els cicles de concerts ContraBaix i Cicle Coral.

https://ateneusantfeliuenc.cat/


Coral Infantil TIC TAC

La Coral Infantil Tic Tac de l’Ateneu és una secció que treballa per apropar el cant coral als infants i fomentar la sensibilització musical i la descoberta de la veu com instrument propi. Una secció ja consolidada amb disset anys de vida i actualment dirigida per Albada Blay.
Reuneix infants d’edats compreses entres els 4 i els 9 anys, que han passat bones estones aprenent a fer servir l’instrument que tenen més a mà: la seva veu. Mitjançant una tasca pedagògica es treballa de la música tot gaudint, però també amb el màxim de rigor. La coral treballa un repertori format bàsicament per cançons populars, catalanes i d’arreu del món, a més de danses i jocs.
https://ateneusantfeliuenc.cat/coral-infantil-tic-tac/

Cor sisvuitcinc

El Cor 685 és un cor jove mixt de música moderna. Actualment està dirigit per Marta Carretón i format per una trentena de persones i està en actiu des de l’any 2010. Va entrar a formar part com a secció coral de l’Ateneu Santfeliuenc l’any 2015, completant així tot el ventall d’edats de les coral que tenia l’entitat. L’any 2018 va gravar un disc, “Bonic i nostre”, un projecte amb els temes que més han marcat el repertori del cor al llarg de la seva trajectòria. Són una desena de cançons d’estils diferents que conformen la personalitat de la coral. Es va gravar a l’estudi The Sound of the Wood amb el suport de l’Ateneu Santfeliuenc i la contribució de part de la despesa amb un projecte de micromecenatge a través de Verkami.
Des dels inicis el Cor 685 ha apostat per un repertori eclèctic, que inclou des de clàssics de la música pop amb cançons més tradicionals, ritmes del Carib, musicals o música irlandesa, entre d’altres. Aquest fet l’ha portat a escenaris de tota mena, des de pubs musical, auditoris, cicles corals i fins i tot casaments!

https://ateneusantfeliuenc.cat/cor-685/

Auditori del Palau Falguera
El Palau Falguera és un dels edificis històrics més emblemàtics de Sant Feliu de Llobregat. Ubicat al cor de la ciutat, el Palau i els jardins que l’envolten daten del segle XVII i destaquen especialment per la riquesa d’elements decoratius, així com per la majestuositat i bellesa dels espais.El conjunt històric, que inclou el Palau de 2.800 m2 i els jardins d’1,5 hectàrees, és des de l’any 1995 propietat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat. L’equipament acull actualment diversos serveis municipals. A més, disposa de sales d’exposicions i d’un auditori, espai on se celebren concerts, conferències i altres activitats d’àmbit cultural. El Palau és també la seu de l’Escola Municipal de Música.