Auditori de Terrassa – 2021

Concert de Final de Curs

1.Grup d’arpes2.Grup d’acordions

3.Orquestra preparatòria

4.Orquestra juvenil

5.Peça conjunta Stay Homas (grup d’alumnes de l’orquestra juvenil, arpes i acordions)

    Divendres 11 de juny a les 19h 

Passeig d’Ernest Lluch, 1
Terrassa

Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa

L’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa és una institució docent de titularitat pública creada l’any 1909 i dedicada a l’educació musical.El centre està ubicat al costat del parc de Vallparadís i el Campus Universitari de Terrassa. Ofereix ensenyaments amateurs i professionals de música als ciutadans i ciutadanes de Terrassa i la seva àrea d’influència.

L’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa inclou dues entitats que són: per una banda, l’Escola de Música, dedicada a l’ensenyament, la difusió i la pràctica musical amateur i, per l’altra, el Conservatori Professional, que imparteix els estudis oficials de grau professional.


Auditori Municipal de Terrassa

L’Auditori Municipal és un equipament cultural cabdal de la ciutat de Terrassa, destinat a la difusió, creació i exhibició d’espectacles musicals.Aquest equipament és la seu principal de la temporada estable de Música Clàssica de la Ciutat, amb una temporada integrada per diferents cicles temàtics que abasten els diversos estils que conformen l’ampli ventall de l’anomenada «música clàssica»:

cambra, lírica, coral, simfònica, antiga, contemporània… arribant molt més enllà en les seves propostes i integrant altres estils menys convencionals dins del gènere anomenat «clàssic» com ara el flamenc, el gospel, les noves músiques, la música de cinema o la «world music».

L’Auditori Municipal disposa de 332 localitats. La seva privilegiada sonoritat ha estat elogiada i considerada d’excel·lent per alguns dels grans intèrprets, crítics i experts del nostre país.

L’equipament neix amb l’objectiu bàsic de consolidar la seva pròpia oferta musical i convertir-se en un referent del foment, de la difusió i de l’exhibició musical.