Títol

Formacions Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les18h

C.Ferran El Catòlic s/n

Girona

 

Escola de Música de Palafrugell-L’Energia
 
L’Escola de Música de Palafrugell-L’Energia, inaugurada el 1967, imparteix ensenyaments musicals a Palafrugell i rodalies, essent Centre Autoritzat d’Ensenyaments Musicals pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. A partir del curs 2015-2016 l’Escola amplia la seva oferta educativa i veu reconeguda la seva trajectòria amb la posada en funcionament del Centre Autoritzat d’Ensenyaments Artístics Professionals l’Energia, segons resolució del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, fet que suposa la creació del segon centre d’estudis professionals de música de les comarques gironines. Els ensenyaments musicals a L’Escola fan especial èmfasi en la pràctica de la música en grup: corals, conjunts instrumentals, cobla, big band, orquestra simfònica etc. Aquests grups corals i instrumentals han participat en festivals, trobades i intercanvis amb formacions homòlogues tan al nostre país, com de la resta de l’Estat Espanyol i Europa.

Auditori l’Energia
L’Auditori de l’Energia, és un espai que forma part del nou Centre Autoritzat de Grau Professional D’Ensenyaments Artístics i Musicals – Conservatori. L’Edifici és municipal i l’ús d’aquest espai pot ser compartit amb d’altres entitats culturals de la vila.
A partir del curs 2015-2016 acollirà els estudis de Grau Professional de l’Escola de Música de Palafrugell.
L’edifici fou construït l’any 1909 per l’arquitecte Pere Domènech Roura, fill del prestigiós arquitecte Lluís Domènech i Muntaner, arquitecte que va construir el Palau de la Música Catalana, per ubicar-hi els serveis elèctrics del moment. Lla voluntat és de mantenir el nom de l’Energia.
El curs vinent doncs Palafrugell tindrà el segon Conservatori de les Comarques Gironines.

 

«>