ACTUACIÓ DELS CONJUNTS INSTRUMENTALS DE L’ESCOLA DE MÚSICA DE PALAFRUGELL

Conjunts Instrumentals de l’Escola de Música de Palafrugell Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 18h.

C. Pi i Margall, 110-128

Palafrugell

Escola de Música de Palafrugell
 
L’Escola de Música de Palafrugell, fa quaranta cinc anys que imparteix ensenyaments musicals a Palafrugell i rodalies, essent Centre Autoritzat d’Ensenyaments Musicals pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Actualment compta amb uns 300 alumnes i 27 professors. L’Escola imparteix classes de llenguatge musical i de tot tipus d’instruments, fent especial èmfasi en la pràctica de la música en grup: tres conjunts corals, 6 conjunts instrumentals, corda, vent, guitarres etc. una Big band i una orquestra simfònica per a projectes concrets.
Aquests grups corals i instrumentals han participat en trobades i intercanvis amb formacions homòlogues tan del nostre país, com de la resta de l’Estat Espanyol i sobretot a Europa, essent especialment important la participació als Festivals de Joves Músics Europeus que s’han celebrat des de l’any 1996 a diverses ciutats i països europeus.

Auditori l’Energia
L’Auditori de l’Energia, és un espai que forma part del nou Centre Autoritzat de Grau Professional D’Ensenyaments Artístics i Musicals – Conservatori. L’Edifici és municipal i l’ús d’aquest espai pot ser compartit amb d’altres entitats culturals de la vila.
A partir del curs 2015-2016 acollirà els estudis de Grau Professional de l’Escola de Música de Palafrugell.
L’edifici fou construït l’any 1909 per l’arquitecte Pere Domènech Roura, fill del prestigiós arquitecte Lluís Domènech i Muntaner, arquitecte que va construir el Palau de la Música Catalana, per ubicar-hi els serveis elèctrics del moment. Lla voluntat és de mantenir el nom de l’Energia.
El curs vinent doncs Palafrugell tindrà el segon Conservatori de les Comarques Gironines.

 

«>