Títol

2 conjunts de corda + 1 conjunt de vent de l’OS de l’EMCA Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18h

Santiago Apóstol, 38

L’Hospitalet de Llobregat

Conjunt de corda i conjunt de vent de l’OS de l’EMMCA
 
L’Escola de Música-Centre de les Arts és un nou model d’oferta pública d’educació artística amb la voluntat de projectar un espai on la formació, la creació, la pràctica i la difusió artística interactuïn en el territori.
L’objectiu de l’Escola de Música-Centre de les Arts és democratitzar l’accés a l’educació artística i construir major cohesió social a través de les arts.
La implantació de l’Escola de Música-Centre de les Arts s’està desenvolupant a la seu central i en diferents escoles d’educació infantil i primària i instituts d’educació secundària on es desenvolupen activitats d’educació artística dins i fora de l’horari escolar.

Auditori de la Torrassa

És un equipament sociocultural que té com a objectius la formació d’aprenentatges on prenen forma diversos projectes relacionats amb la música, el teatre, la dansa, la imatge, la literatura i les arts plàstiques.

Està al servei de les entitats i col.lectius que en vulguin utilitzar els seus espais i serveis per a l’organització de conferències, reunions, exposicions i totes aquelles manifestacions i activitats d’interès ciutadà.