Auditori de la Mercè – 2024

CENDRA, la nena i el seu monstre

Cors infantils

Dissabte 8 de juny a les 17:30h.

C/ Pujada de la Mercè 12
GIRONA
Escola de Música Preludi
L’escola de música Preludi és una escola que vetlla per la música com a art!, Espai d’emocions i desenvolupament personal. Els alumnes s’introdueixen al món dels sons des de molt petits jugant amb la música. És una escola de música que cerca les millors metodologies, sortint dels aprenentatges mecanitzats. L’eix principal és gaudir de la música en grup i per això té dues corals, la infantil amb més de 30 alumnes i el cor jove. També té una orquestra, on hi participen els alumnes d’instruments.
L’infant és un ésser únic, diferent i exclusiu és important que aprenguin segons les seves inquietuds, capacitats i necessitats i això és el que cerca Preludi, una escola petita a on el nen és el més important.

Auditori de La Mercè
L’Auditori té per marc l’antic convent de la Mercè, un edifici construït al segle XIV que va ser emprat com a hospital militar durant el segle XIX i part del XX. Des de l’any 1984, l’espai és un centre cultural pluridisciplinari amb una oferta regular en els àmbits escènics, humanístics i artístics. El centre acull també les propostes i programacions d’altres agents culturals, com ara festivals independents, assaigs, concerts, jornades, cursos, reunions, presentacions, exposicions, etc.