Concert de l’Escola Luthier d’Arts Musicals

Cor de Gospel

Combo vocal instrumental

Orquestra infantil de violins

Pianistes

Violinistes

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C.Sant Pere Més Alt, 25

Metro:L1, L4, L5 i L9
Bus:46, H16, B15, B20, B24, V31 i L72

Escola Luthier de Música i Dansa
 
L’Escola d’Arts Musicals Luthier va ser fundada l’any 1979 per Alícia Alcalay Rosés. És un centre privat, reconegut per la Generalitat de Catalunya des del 13 de febrer del 1986 i autoritzat des de 1995.
La seva tasca educativa aglutina tots els cicles, iniciació musical a partir dels 5 mesos d’edat, iniciació musical, nivell elemental, professional, superior i estudis de Màster en conveni amb la Universitat Ramon Llull (Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna).
L’any 2011 va ampliar els seus espais amb un departament de dansa, dirigit pel ballarí de claqué Guillem Alonso.
Actualment l’Escola té alumnes de procedència nacional i internacional i compta amb un professorat altament qualificat. A molts d’ells els avala una notable carrera concertística i pedagògica. Els mestres col•laboren en la dinamització de les activitats que configuren la programació anual del curs, això és, audicions, concerts, cursos, conferències, casal d’estiu, de nadal i de setmana santa, entre d’altres.
L’Escola Luthier té ja un alumnat passat i present que l’avalen com escola de prestigi dins del panorama musical del país i té un gran renom tant a l’estranger com aquí.

Auditori Cullell i Fabra – Centre Sant Pere Apòstol
Sala creada el 1992 commemorant el nostre centenari, amb l’objectiu de dotar-nos d’un espai on poder realitzar concerts, audicions, conferències, xerrades, col•loquis, cafès teatre, espectacles de petit format…L’auditori  ha sofert una gran transformació entre 2014 i 2016, adequant-lo a les normatives i exigències actuals.Dissenyat amb una molt bona acústica, en una sala insonoritzada, té una capacitat per unes 108 persones assegudes.

 

«>