“MÚSICA I…ACCIÓ!

Sensibilització 1

Sensibilització 2

Iniciació 1

Iniciació 2

Preparatori

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 11 de juny a les 12h i a les 17h.

Rambla de Just Oliveras Arús, 56

L’Hospitalet de Llobregat

A Tempo, Estudis Musicals
 
El centre d’estudis Musicals A Tempo obra les seves portes al setembre de 2003 en ple centre del barri de Les Corts de Barcelona.
La Nostra filosofia es basa en una educació musical de qualitat i alt rigor tècnic on té cabuda qualsevol persona amb una inquietud d’aprenentatge musical, des de classes de sensibilització a partir de 3 anys, fins classes per a músics amateurs o professionals.
A Tempo estableix els següents objectius generals:
– Dotar a l’alumne dels coneixements necessaris per gaudir plenament de la música com a públic i intèrpret.
– Desenvolupar una formació musical que no es centri exclusivament en una experiència individual, si no que generi la pertinença a un grup o col·lectivitat a través de molts activitats.
Desenvolupar una formació que estimuli la creativitat de l’alumne
– Garantir a l’alumne una educació musical d’alta qualitat que li permeti, si ho desitja, optar a uns estudis i carrera professional en l’àmbit de la música.

Auditori Barradas
L’Auditori Barradas, situat a la Rambla Just Oliveras de L’Hospitalet, és un dels equipaments de proximitat més cèntrics de la ciutat.
L’auditori està especialitzat en programació musical i manté una oferta de dues temporades estables a l’any, on es combinen diferents estils que van des de la cançó d’autor fins al jazz. A més ofereix una programació variada d’espectacles durant tot l’any que inclou teatre, dansa, audiovisuals, cicles de conferències i altres activitats escèniques de tot tipus.

«>