AULA SIMFÒNICA DE TERRASSA

Orquestra de l’Aula de música

Friday’s Night

This Is Riot

Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

Raval Montserrat, 14

Terrassa

Aula de música de Terrassa
Aula de música de Terrassa és una escola de música en la qual es contempla l’ensenyament musical d’una manera dinàmica, amena i seriosa, amb la finalitat de compartir aquest llenguatge mitjançant la música en viu.
La nostra escola compta amb un equip pedagògic format per professionals en actiu. Tots ells tenen una àmplia experiència tan acadèmica com en actuacions en directe.L’Aula de música de Terrassa ens ofereix una oportunitat única per poder gaudir de la música, per crear un espai on relacionar-se, aprendre i compartir.

Atri de l’ajuntament

L’Ajuntament de Terrassa és un edifici neogòtic de Terrassa on té la seu el consell de la ciutat. Està situat al Raval de Montserrat, núm. 14-20, i és una obra de Lluís Muncunill dels anys 1900-1902, construïda al solar de Can Galí en substitució de l’antiga casa de la vila, on va tenir posteriorment la seu el Centre Excursionista de Terrassa, al mateix Raval, al número 13, davant per davant de l’actual Ajuntament. Constitueix una de les primeres obres terrassenques de l’aleshores arquitecte municipal, que seguia les tendències historicistes medievals que més tard el van conduir cap al modernisme.L’encàrrec data de 1900, any en què es va enderrocar l’edifici existent al solar. Muncunill va presentar el projecte en tres fases: el projecte d’estructures, el 1900; la façana, la galeria i la decoració interior el 1902, i el plec de condicions i el pressupost per als acabaments interiors el 1903. Quan, el 16 de juliol de 1903, Muncunill va ser destituït com a arquitecte municipal, ja estava construït fins al primer pis; el saló de sessions s’havia inaugurat oficialment el 6 de juliol d’aquell any.

L’obra la va continuar el nou arquitecte municipal, Antoni Pascual i Carretero. El projecte va ser respectat, en línies generals, si bé la galeria amb deu buits d’aire neogòtic que Muncunill havia dissenyat per al segon pis i el gablet central que havia de contenir un rellotge varen ser eliminats. En una restauració de 1986 es va poder recuperar el pinacle central i els que coronen la façana.