CONCERT SIMFONIC

Música de cambra Foto formacions

Dissabte 7 de juny a les 18h.

C. Sa Rovellada de Dalt 25

Maó

Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics de Sant Lluís
L’Escola Municipal d’Ensenyaments Artístics de Sant Lluís es funda l’any 2004 i ofereix diverses disciplines artístiques (dansa, teatre, dibuix, pintura i música) a l’abast de tothom, tot seguint el lema “Art i cultura per a tothom”.El Departament de Música està en constant creixement i ofereix diverses especialitats instrumentals, que es van ampliant curs rere curs. El pla d’estudis és no reglat i pretén fomentar l’aprenentatge musical integral per a totes les edats i nivells, donant importància a la música de cambra, ja que les agrupacions instrumentals són la plataforma idònia per a assolir una bona base amb l’instrument.

Ateneu de Maó

L’Ateneu de Maó cedeix la sala d’actes a totes les entitats que ho sol·liciten, tant per a conferències com per a exposicions.L’Ateneu Científic, Literari i Artístic de Maó s’ubica en un edifici amb façana a dos carrers i a la plaça Esplanada.

L’Edifici consta de planta baixa i dos pisos, malgrat que en planta baixa l’Ateneu comparteix propietat amb altres institucions i només disposa dels accessos i l’escala principal amb una superfície edificada de 70,20 m2.