Conjunts Instrumentals del CEM

Orquestra de Corda del CEM

EnCemBle

JazzCemBand

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 18.

C/ Comtes, 2

Metro: L4 Jaume I
Bus: 45, 120, V15 i V17

CEM Centre d’Educació Musical de Terrassa
 

El CEM, Centre d’Educació Musical de Terrassa, és una Escola de Música, fundada l’any 1980 i gestionada per professionals de la música i de la pedagogia musical, moguts per un afany de servei a la música i a l’educació. Compta amb l’autorització del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb el número 08042524.En aquests anys de labor pedagògica, el CEM s’ha consolidat com una de les Escoles de Música capdaventeres al nostre país pel que fa a la pedagogia musical i la innovació educativa.

En són una mostra significativa les diferents invitacions rebudes per participar en diverses edicions del Saló de l’Ensenyament (Barcelona), al Mercat de la Música de Vic, a la Universitat d’Estiu de Terrassa, als Jocs Paralímpics del 92 (Cerimònia d’Inauguració) i per a representar Catalunya als festivals Neerpelt (Bèlgica), Portugalete (País Basc) i Brive (França), així com també en els intercanvis amb Odense (Dinamarca) i Heidelberg (Alemanya).


Arxiu Corona Aragó
El Palau del Lloctinent es va construir en el segle XVI per a allotjar els lloctinents o virreis del Principat de Catalunya, annex al palau Reial i ampliació d’aquest. El 1853 es va instal•lar l’Arxiu de la Corona d’Aragó, creat al 1318, que aleshores ocupava unes dependències del Palau de l’Audiència de Barcelona. L’any 2007 es van inaugurar les obres de reforma integral de l’edifici. Arquitectònicament destaca el seu pati d’estil renaixentista i el teginat de l’escala principal. Al mig d’aquesta escala es troba una porta en bronze monumental al•lusiva a la Corona d’Aragó, obra de l’escultor Josep Maria Subirachs.