NOTES DE TARANTEL·LA

Individuals

Duets

Trio

Orquestra de guitarres

Conjunt instrumental

Foto formacions

Dissabte 4 de juny a les 18h.

Psg. Mare de Déu del Coll 41-51

Metro: L3 (Vallcarca- sort Av. República Argentina), L5 (El Coll- La Teixonera)
Bus: 27, 28, 92, 123, 124 i 129

Escola de Música Tarantel·la
L’Escola de Música Tarantel.la neix l’octubre de 1984 amb la finalitat d’apropar el món musical a tots els qui ho desitgin i contribuir a la formació integral de l’ésser humà; sense oblidar mai que d’aquest esforç en pugui sorgir un interès professional.
L’escola és oberta a tothom i a tot tipus de corrents estètiques rellevants. Així també, s’intenta crear un caliu intern propi d’una escola dinàmica, moderna i amb constant evolució. Des d’aleshores ençà, el centre ha anat creixent, apostant sempre per un mètode d’ensenyament personalitzat.
Es fomenta la integració dels alumnes en grups, afavorint les relacions i l’aprenentatge.
El professorat és titulat en nivell Superior o Mig, es fan avaluacions trimestrals a la pròpia escola i s’entreguen diplomes de final de nivell.
Es realitzen audicions, classes d’aprofundiment del instrument, concerts i intercanvis.
Les aules estan equipades amb material d’avantguarda per a l’ensenyament.

Alberg Mare de Déu de Montserrat
1907- Juli Marial i TeyConstruïda com a residència de na Josepa Marsans i Peix, de la família del mateix cognom fundadora d’un banc i una agència de viatges. Edifici de planta quadrada amb interiors d’estil modernista que s’organitza al voltant d’un pati centralitzat amb arcades neoàrabs a la plata superior que sembla inspirades a la decoració de l’Alhambra de Granada. Una recent rehabilitació ha convertit l’edifici en alberg.