Visca la música!

Grup de guitarres

Grup de flautes dolces

Grup de flautes travesseres

Grup de vent

Piano a 6 mans

Orquestra

Foto formacions

                                                                                                                         

Dissabte 13 de juny a les 19h.

Psg. Mare de Déu del Coll 41-51

Metro: L3 (Vallcarca- sort Av. República Argentina), L5 (El Coll- La Teixonera)
Bus: V17, 92 i 129. Bus nocturn: N5

Escola de música Virgínia Blanch
 

L’Escola de Música Virgínia Blanch és una petita escola al barri d’Horta amb una activitat iniciada ara fa més de 15 anys.Al nostre centre, tenim una amplia oferta formativa amb diferents instruments i estils: estimulació musical per a bebès, grau elemental, grau mig, proves oficials, formació musical a persones amb discapacitat i d’altres activitats d’intercanvi cultural i participació a la ciutat.La música és part important de la nostra vida i volem fer arribar a tothom aquest sentiment transmetent la cultura i l’educació musical a la nostra societat. Desitgem que nens, joves, adults i gent gran faci música i pugui gaudir-la.

Novament participem al Simfònic. L’equip docent i els alumnes us volem oferir un tast de la nostra música elaborada amb cura i dedicació. Esperem que la disfruteu tant com ho fem nosaltres.


Alberg Mare de Déu de Montserrat
1907- Espai ubicat al soterrani d’un edifici annexa al edifici principal que data del 1907. Aquesta edificació Principal fou encarregada per la família Marsans, dedicada a activitats financeres, que encarregà la construcció de l’edifici com a residència habitual. L’any 1907 es va inaugurar. A causa de la Guerra Civil Espanyola (1936), la finca va ser expropiada i ocupada successivament per servir d’hospital i de caserna de forces mores. Acabada la guerra (1939), els propietaris cediren la residència a orfes de la Segona Guerra Mundial (nens/nenes Polonesos) desprès va passar a dependre dels serveis socials, portat per monges com a centre d’assistència social de nenes. Ja traspassat a la Generalitat, és habilitat com a Alberg de Joventut, el Primer de Barcelona, el 10 de desembre del 1983, fins l’actualitat..