EAGLE

Programa Pendent Foto formacions

Dissabte 9 de juny a les 18h.

C. Bellesguard 30

Bus: 60, 123 i 196

Institució La Miranda
Som una escola activa, emprenedora i moderna.
Gaudim d’un entorn incomparable a les portes de Collserola.
El nostre ampli espectre s’inicia a P1 i acompanya als nostres estudiants fins els llindars de la Universitat.
Hem assolit una jove maduresa: ja hem acomplert 45 anys.
Per a nosaltres els alumnes no són xifres, tenen nom, els eduquem en la seva individualitat amb entusiasme i afecte, disposem de les millors estratègies i les millors instal•lacions perquè cadascú assoleixi el seu horitzó, desenvolupi tot el seu potencial.
Totes les intel•ligències es fomenten, busquem una formació integral i la música ocupa un lloc preeminent.
Amb les seves notes harmonitza totes les matèries, des de la faceta curricular: el cant, la flauta, la percussió, la dansa, els festivals; fins la extraescolar: piano , solfeig, llenguatge musical, amb un tractament totalment individualitzat, que permet als nostres petits músics la superació dels exàmens oficials dels conservatoris.
No som únicament una escola de música però la música és l’ànima de la nostra escola.

Universitat Abat Oliba CEU
La Universitat Abat Oliba CEU està construïda en els terrenys on es trobava, a principis del segle XV, la Torre de Bellesguard, la residència reial de Martí I l’Humà. En aquella finca, a començaments del s. XX, s’edificà la casa Bellesguard, obra de Gaudí, i sobre les restes de la residència reial s’edificà l’Asil de Sant Alfons de les religioses Oblates del Santíssim Redemptor.
Es construí llavors, per l’Asil, part de l’actual claustre i l’església modernista, obra de Bernardí Martorell. Havent adquirit la Fundació San Pablo CEU tot el conjunt, es va completar l’any 1980 la totalitat del claustre i es va remodelar profundament tot l’edifici per esdevenir la seu de l’actual Universitat.