Espai Cuitó – 2022

Concert de final de curs de l’AdS Lleida

Conjunt de gralles i timbals, conjunt d’acordions diatònics i grup de petits

Dissabte 12 de juny a les 18h

Av. Tarradellas – av. Garrigas

Lleida

Aula de Sons Lleida
L’Associació de Cultura Popular i Tradicional Aurembiaix i l’Aula de Sons – Escola de música tradicional de Reus, apropen un any més a Lleida la seva proposta d’escola de música tradicional.

A l’Aula de Sons de Lleida hi podreu aprendre a tocar la gralla, en les seves versions seca, dolça, de claus i baixa, el timbal i les percussions, el flabiol i el tamborí, la tarota, l’acordió diatònic i cromàtic, les cornamuses, els instruments de pua, la guitarra tradicional i el guitarró, a més del llenguatge musical. Ens trobareu al Centre de Cultura Popular i Tradicional de Lleida, als baixos de Sant Martí, amb una proposta pedagògica pensada pels qui vulguin iniciar o perfeccionar un itinerari associatiu i poder participar en l’acompanyament dels elements i esdeveniments festius de la cultura popular i tradicional de Ponent, i també pels qui vulguin una preparació acadèmica per afrontar les proves d’accés al grau mig o superior en l’especialitat de música tradicional.

L’escola, durant el curs, també du a terme activitats paral·leles relacionades amb la música tradicional, audicions i concerts, participacions en cercaviles i en la Festa Major. Algunes de les activitats en què hem col·laborat són: la Ruta musicada pels Pessebres de Lleida, l’audició de música tradicional en motiu de la Festa dels Fanalets de Sant Jaume, la Diada de la Cultura Popular, la Festa de la Música, el Festival Simfònic, les cercaviles dels vermuts populars i les matinades de la Festa Major, o el Festival Fem Dansa.

Espai Cuitó (Amfiteatre dins Jardins Camps Elisis