Fundació Julio Muñoz Ramonet* – 2022

Concert de Primavera – Festival Simfonic

Combos, Cor Eirené i Cor Swing Sisters de l’Escola de Música de Gràcia

Dissabte 11 de juny a les 17:30h

C.Muntaner, 282

FGC: ES,  S1, S2, S5, S5S, S6, S7, L6, S7T
Bus: 27, 68, V11, V13
L’Escola de Música de Gràcia

A l’Escola portem més de 25 anys formant centenars d’alumnes amb un metodologia que es basa en la pràctica, el rigor, la coherència i la il•lusió. Oferim un programa flexible, que s’adapta a les necessitats particulars de cada alumne: estudis musicals de qualitat, que afavoreixen el pas dels alumnes amb més capacitats al conservatori. Desenes d’alumnes de totes les especialitats han optat a titulació Professional i Superior. Som un centre de referència al barri de Gràcia i a la ciutat de Barcelona, de manera que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya avala la nostra tasca amb el seu registre d’autorització.

Fundació Julio Muñoz Ramonet
El jardí de la Fundació Julio Muñoz Ramonet és un jardí històric de principis del segle XX. Va ser dissenyat per Jean-Claude-Nicolas Forestier (1861-1930) i posteriorment va ser remodelat per Joan Mirambell i Ferran (1895-1983).

L’any 2016, la Fundació ha fet les actuacions necessàries per recuperar-lo i obrir-lo al públic.

Concebut per a ser d’ús privat i, per tant, té un conjunt de característiques que fan que mantigui un alt nivel de fragilitat i que impedeixen que el seu ús sigui com el d’altres jardins concebuts per a ser d’ús públic. Per això us demanem que aneu amb compte quan el visiteu.